Stan Kušlanova, novogradnja 3. kata 2019, dvoetažni stan 108m2, DB+3SP

prodaja Stan u zgradi

Zagreb, Donji grad

  • 3
  • 1
  • 108m2

240.000 € 270.000 € 1.808.280 kn

Opis nekretnine

Prodaja stan: Zagreb, Kušlanova, novi dvoetažni stan 108m2

Prodaje se potpuno novi (2019.) dvoetažni stan na zadnjem 3. katu u Kušlanovoj ulici, Maksimir. 
Ovaj novouređeni četveroiposobni stan ima 108 m2, donja etaža od 62m2 sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, velikom spavaćom sobom ili uredom, kupaonicom s tuš kabinom i natkrivenog balkona/loggie (6m2). Na gornjoj etaži su predviđene 2 spavaće sobe i radna soba, ovisno o potrebama budućeg vlasnika. Na gornjem katu je moguće napraviti kupaonu također. Važno je za napomenuti da je visina gornje etaže niža od standardne visine stropa no bez problema se uz arhitektonska rješenja može napraviti spavaći dio po mjeri.

Budućim vlasnicima investitori u ovom trenutku omogućavaju da sami izaberu po svojim željama kvalitetne parkete, sanitarije, vrata i krovne prozore (sve je uračunato u navedenu cijenu). U dogovoru s investitorima, budući vlasnici mogu predložiti i neke preinake u stanu ukoliko je potrebno. 

Konstrukcija kata je armirano betonska gradnja, postavljene su nove instalacije, novo krovište i nova fasada. 

Zgrada je uredno održavana, stanari su u skladnom odnosu, te se pričuva za 108 m2 stana plaća samo 20 eura mjesečno. Oko zgrade se nalazi parking u 1. i 2. zoni.

Izvrsna prilika za ljubitelje života u gradu te investicija za mjesečni ili dnevni najam radi blizine centra i javnog prijevoza.
Stan se nalazi u blizini dućana, škola, fakulteta, sportskih sadržaja, park šume Maksimir, samo 3 tramvajske stanice do Trga bana Josipa Jelačića.

Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:
Anita Jočić

Mob: +385 99 324 9962
Mail: anita.jocic@cw-cbs.hr

 

 Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena /m2 2.768,52 €
  • Kat treći/3
  • Grijanje Centralno etažno električno grijanje
  • Energetska učinkovitost C

Kontaktirajte nas

Anita Jočić

Pošaljite upit

Slične nekretnine