Moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća s bazenom, vrtom i 2PM

prodaja Obiteljska kuća

Poreč, Poreč

  • 3
  • 3
  • 160.7m2

700.000 € 5.274.150 kn

Opis nekretnine

Prodaje se moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća smještena u blizini malog mjesta udaljenog od Poreča 13km. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji za život, kao što su trgovine, pošta, škola, restorani, kafići i slično. Plaža i more udaljeni su samo 9km. 

Kuća je izgrađena na međi na parceli ukupne površine 611.00 m2. Sastoji se od natkrivenog ulaza, ulaznog prostora, ostave, kupaonice, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonom, spavaće sobe, strojarnice, sve smješteno u prizemlju, dok se stubištem dolazi na 1. kat na kojem se nalazi osvijetljen hodnik iz kojeg se izlazi na nenatkrivenu terasu i dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama (jedna spavaća soba također ima izlaz na nenatkrivenu terasu). Ukupna netto površina kuće iznosi 160.70 m2. Uz kuću se prodaje kućni vrt, vanjski bazen površine 40.1 m2 i dva parkirna mjesta.

Podovi su obloženi keramikom. Unutarnja stolarija je drvena, dok je vanjska PVC. Grijanje i hlađenje građevine predviđeno je korištenjem električne energije kao energenta za zagrijavanje, odnosno hlađenje prostora – multi split sustav (zrak-zrak).

Zbog svoje odlične lokacije i moderne gradnje predstavlja izvrsnu investiciju za turistički najam ili ugodan obiteljski život.

Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:
Josipa Ivanović

Mob: +385 99 222 7609
Mail: josipa.ivanovic@cw-cbs.hr

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena /m2 4.355,94 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Godina izgradnje 2022

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Slične nekretnine