Luksuzna kuća s unutarnjim bazenom i pogledom na planine

prodaja Samostojeća kuća

Delnice, Delnice

  • 4
  • 3
  • 300m2

1.200.000 € 9.041.400 kn

Opis nekretnine

U ponudi imamo luksuznu kuću s jednom stambenom jedinicom (površine 300 m2) koja je smještena u mirnom predjelu naselja udaljenog samo 3500 m od Delnica. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji za svakodnevni život. Istočno od naselja nalaze se izvor rječice Kupice, geomorfološki rezervat Vražji prolaz i Zeleni Vir, te jugozapadno park šuma Japlenški vrh.

Kuća je smještena kao slobodnostojeća na parceli od ukupno 1088 m2, te se ista sastoji od suterena, prizemlja i 1. kata, te tavana. U suterenu se nalazi bazen (koji je je omeđen staklenom površinom, pa može biti unutarnji i vanjski bazen), tuš i pomoćne prostorije, dok se u prizemlju prostire veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonom koji imaju izlaz na nenatkrivenu terasu s koje se proteže prekrasan pogled na prirodu, te dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Stubištem se dolazi na 1. kat na kojem su smještene prostrane dvije spavaće sobe s kupaonicom, te otvor za pristup tavanu. Otvori na pročeljima su većih dimenzija radi otvaranja interijera prema okolišu, te prirodne osvijetljenosti kuće. Vanjska stolarija je PVC, dok je unutarnja drvena. Podovi u kupaonicama su obloženi keramikom, dok je ostatak kuće obložen hibridom parketa i vinila. Postavljeno je i podno grijanje (tri dizalice topline).

Zbog svoje odlične lokacije i opremljenosti ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za investiciju u turističke svrhe, kao i ugodan obiteljski život.

 

Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:
Josipa Ivanović

 

Mob: +385 99 222 7609
Mail: josipa.ivanovic@cw-cbs.hr

 

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena /m2 4.000 €
  • Kat prizemlje, prvi, suteren
  • Godina izgradnje 2023
  • Grijanje Podno grijanje

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Slične nekretnine