Luksuzna kuća s infinity bazenom s preljevom i saunom-pogled na more

prodaja Luksuzna kuća

Poreč, Poreč

  • 4
  • 4
  • 300m2

1.290.000 € 9.719.505 kn

Opis nekretnine

U ponudi imamo luksuznu kuću s jednom stambenom jedinicom (površine 300 m2) koja je smještena u mirnom predjelu naselja udaljenog samo 18 km od Poreča, te 10 km od plaže i mora. U neposrednoj blizini kuće (3 km) nalaze se svi potrebni sadržaji za svakodnevni život.

Kuća je smještena kao slobodnostojeća na parceli od ukupno 1140 m2, te se ista sastoji od prizemlja i 1. kata. U prizemlju se prostiru ulazni trijem, pretprostor, praonica, veliki dnevni boravak s galerijom, kuhinjom i blagavaonicom koji imaju izlaz na dvije natkrivene terase, tehnička soba, wc, spavaća soba s vlastitom kupaonicom i garderobom, zatim se stubištem dolazi na 1. kat na kojem su smještene tri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i izlazima na terase, te saunom.
S terasa se pruža prekrasan pogled na more i prirodu (Alpe) i infinity bazen s preljevom. Uz bazen je smještena pomoćna zgrada.
Aluminijski otvori s troslojnim staklom na pročeljima su većih dimenzija radi otvaranja interijera prema okolišu, te prirodne osvijetljenosti kuće.  Podovi su obloženi troslojnim hrastovim parketom, te vrhunskom talijanskom keramikom u kupaonicama i tehničkoj sobi. Bit će postavljeno podno grijanje. Kuća će biti opremljena alarmnim sustavom i video nadzorom. Na parceli je osigurano privatno i uređeno parkirališno mjesto.
Kupac nije obveznik poreza na promet nekretnina.

Zbog svoje odlične lokacije i opremljenosti ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za investiciju u turističke svrhe, kao i ugodan obiteljski život.

 

Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:
Josipa Ivanović

 

Mob: +385 99 222 7609
Mail: josipa.ivanovic@cw-cbs.hr

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena /m2 4.300 €
  • Kat prizemlje, prvi
  • Godina izgradnje 2024
  • Grijanje Podno grijanje

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Slične nekretnine